Kloakmester

32 84 73 00


Kloakmester København


Autoriseret kloakmester arbejde udføres i hele København

Vores kloakmester i København er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol til udførelse af autoriseret kloakmester arbejde. Vores kloakmester kommer overalt i København og det meste af Nordsjælland.

Skal du bruge en kloakmester i København til udførelse af dit kloakarbejde i forbindelse med bortledning af regnvand eller drænvand fra din ejendom til offentlig kloak? Har du brug for en kloakmester i København til etablering af en  regnvandsfaskine for opsamling af regnvand fra dit tag eller indkørsel, skal du have etableret et omfangsdræn omkring dit hus?

Eller skal du have en kloakmester til at hjælpe dig med bortledning af overfladevand fra dine belægninger eller øvrige arealer, så kontakt Det Grønne Teams kloakmester i København.

Autoriseret kloakmester København

- så er arbejdet udført lovligt

Benytter du en autoriseret kloakmester fra Det Grønne Team, så er du sikker på at dit kloakarbejde bliver udført lovligt.

Vores kloakmester sørger for de nødvendige ansøgninger og godkendelser hos den kommunale bygningsmyndighed, og udfører samtidig den krævede kvalitetssikring i henhold til gældende lovgivning. Vores kloakmester sørger naturligvis også for færdigmelding af kloakarbejderne til bygningsmyndigheden i din kommune.


Det Grønne Team ApS er autoriseret kloakmester og certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol - Din garanti for lovligt udført kloakarbejde.

 

Kloakmester priser

Få et godt tilbud fra vores kloakmester i København

Vores priser på kloakmester arbejde er altid meget konkurrencedygtige. Du kan indhente priser på kloakmester arbejde herunder og få et gratis uforbindende tilbud eller overslagspris på din kloakopgave. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os direkte på Tlf. 32 84 72 00 og få en snak med vores autoriseret kloakmester Niels Glissov.

Indhent tilbud på kloakmester arbejde her >>>

Vores kloakmester København udfører

  • Montering af rottespærre
  • LAR Anlæg
  • Afvandingsbrønde til bortledning af overfladevand fra kloak
  • Dræning af overfladevand
  • Fugtspærre

 

Vi udfører også autoriseret kloakmester i Nordsjælland, og udfører kloakarbejde i det meste af Nordsjælland.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00