Garantiordninger

32 84 73 00


Vi bygger og plejer grønt med garanti

Vi er medlem af brancheforeningen Danske anlægsgartnere og tilsluttet branchens ankenævn og garantifond. Som medlem af Danske anlægsgartnere er vi tilknyttet en organisation der fungerer som sparringspartner og sørger for, at vi er løbende ajour med det nyeste i branchen.

Alle vores arbejdsopgaver bliver udført i henhold til Danske anlægsgartneres normer for anlægsgartnerarbejde, branchevejledninger og anerkendte materialestandarder.

Du kan læse mere på www.dag.dk

Vi udfører anlægsgartner arbejder i København og anlægsgartner arbejder i Nordsjælland.

Håndværker Garanti

Vores håndværker garanti sikrer dig mod fejl og mangler. Du kan læse meget mere om hvordan du er dækket på nedenstående link.

Sådan er du dækket med vores håndværkergaranti

 

Faglig garanti for det grønne og blå

Vi er medlem af De Grønne Kloakentreprenører brancheorganisationen for autoriserede kloakmestre, som har særlig interesse i lavteknologiske spildevandsløsninger og lokal håndtering af regnvand m.v., hvor jord og planter indgår i løsningerne.

Du kan læse mere på www.dgkloak.dk

 Certificeret af byggeriets kvalitetskontrol

Vi er certificeret af byggeriets kvalitetskontrol og dermed godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udføre autoriseret kloakarbejde. Vi anvender et godkendt kvalitetsstyringssystem og er tilsluttet byggeriets kontrolordning for autoriseret kloakarbejde.

Du kan læse mere på www.byggekvalitet.dk

Vi er autoriseret kloakmester i København og autoriseret kloakmester i Nordsjælland.Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00