Brolægger

32 84 73 00


- din lokale brolægger i København og Nordsjælland

Brolægger København og NordsjællandNår du vil være sikker på høj faglig kvalitet og garanti på det udførte arbejde

Vores brolægger København og brolægger Nordsjælland udfører alle opgaver inden for brolægning. Vores brolæggere udfører brolægger arbejde for private haveejere, boligforeninger, virksomheder og kommuner.

Vores brolægger i København og Nordsjælland er eksperter i alle former for brolægger arbejder, og anlægger b.la. indkørsler, terrasser, parkeringspladser, fortove, adgangsarealer og overkørsler m.fl.

Vores brolæggere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov i forhold til din fremtidige brolægning. Vi rådgiver- og vejleder dig til den bedst mulige løsning, både i forhold til valg af materialer, mønstre, farvevalg og formålet med din brolægning, herunder korrekt dimensionering af grusbærelaget under din brolægning.

Din lokale brolægger i København og Nordsjælland

- har stor faglig indsigt og giver garanti på alle brolægger opgaver

Vores brolægger København og Brolægger Nordsjælland har en stor faglig indsigt i forbindelse med den praktiske og æstetiske udformning af din fremtidige brolægning. Vores brolæggere har ekspertviden i forbindelse med valg af belægningstype og korrekt dimensionering af din fremtidige brolægning, der afhænger af formål og funktion.

Vi yder naturligvis garanti på alle vores brolægger opgaver.

Vores brolægger udfører brolægning i København og brolægning i Nordsjælland, og kører i hele København og omegns kommuner samt det meste af Nordsjælland.

Vores brolæggere i København og Nordsjælland anlægger

  • Indkørsler og terrasser
  • Personale terrasser ved virksomheder
  • Parkeringspladser
  • Gangarealer
  • Overkørsler
  • Fortove
  • Stier
  • Adgangsveje
  • Sætning af kantsten
  • Park- og naturstier

 

Brolægger priser

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på din brolægger opgave, og få nogle gode og konkurrencedygtige priser på din næste brolægger opgave. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 32 84 73 00, og få oplyst vores brolægger priser.

Du er velkommen til at fremsende os eventuelle tegninger, billeder og beskrivelse af dit brolægger projekt med henblik på fremsendelse af et gratis og uforpligtende tilbud med priser på din brolægger opgave.

Vi kommer også gerne ud til dig - helt uforbindende - hvor vi tager en snak om dit brolægger projekt, besigtiger området og foretager de nødvendige opmålinger, hvorefter vi fremsender et gratis og uforpligtende tilbud med priser på din brolægger opgave.

Indhent GRATIS tilbud på din brolæggeropgave her >>>

En brolægger fra Det Grønne Team

- når du skal have sat kantsten eller opsat støttemure og trapper

Vores brolægger i København og brolægger i Nordsjælland udfører også alle former for kantstens arbejder, og opsætter støttemure og trapper. Vi har gennem de sidste 20 år opsat støttemure og trapper under mange forskellige forhold, og har stor erfaring og ekspertise inden for dette område.

Få yderligere information om støttemure og trapper her >>>

Husk vi også er anlægsgartnere, og anlægger haveanlæg og større grønne arealer ved boligforeninger og virksomheder. Få yderligere information på nedenstående link:

Anlægsgartner København | Anlægsgartner Nordsjælland


Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00