Opsætning af hegn og pergolaer

32 84 73 00


Opsætning af hegn og pergolaerOpsætning af hegn i København og Nordsjælland

Det Grønne Teams anlægsgartnere opsætter alle typer hegn, og har masser af gode ideer til, hvordan dit fremtidige hegn eller pergola kan se ud.

Vi opsætter hegn og pergolaer for private haveejere, boligforeninger og virksomheder i hele København og Nordsjælland.

Hvorfor skal jeg sætte hegn op?

Der kan være mange grunde til at få opsat et hegn. Det kan være et hegn i skellet ind mod naboen, eller det kan være et hegn omkring terrassen, eller et hegn til inddeling af haven i rum eller i forbindelse med anden afskærmning af forskellige årsager.

Opsætning af hegn i boligforeninger eller virksomheder, kan endvidere bruges til indhegning af container eller affaldsgårde,  legepladser, afgrænsning af fællesområder.

Opsætning af hegn kan også være et fodhegn til afgrænsning af beplantninger, eller et trådhegn omkring haven så hunden ikke løber ud.

Hegn og pergolaer i en kombination af flotte blomstrende slyngplanter

Afhængig af hegnstype eller pergola samt formålet, kan det være en god ide, at supplere dit hegn eller pergola med flotte blomstrende slyngplanter.

Det kan f.eks. være Clematis i forskellige farve, klatre roser, klatre hortenzia m.fl. Det kan også være, at du har et ønske om en stedsegrøn væg, af stedsegrønne klatreplanter som f.eks. vedbend.

Mulighederne for opsætning af hegn kombineret med slyng- eller klatreplanter er mange. Vi har mange års erfaring med opsætning af hegn og eventuel plantevalg, og du kan derfor trygt henvende dig til Det Grønne Team for råd og vejledning, når du har besluttet dig for at få sat hegn eller pergola op.

Søger du efter en løsning på hegn eller en pergola, så henvend dig trygt til Det Grønne Team for råd og vejledning.

Priser på opsætning af hegn

Vores priser på opsætning af hegn og pergolaer varierer, alt efter hvilken type hegn eller pergola, du ønsker vi skal sætte op for dig.

Det Grønne Teams anlægsgartnere kører i hele København og Nordsjælland, og du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforbindende tilbud på opsætning af hegn eller pergola.

Du er velkommen til at ringe til os på Tlf. 32 84 73 00, hvis du har spørgsmål eller brug for  yderligere oplysninger i forbindelse med opsætning af hegn eller pergola.

Hegnsloven

De fleste foretrækker et godt naboskab - en hyggelig snak over hækken søndag eftermiddag og fælles løsninger på hverdagens problemer. Men netop hækken, der markerer skellet mellem din og din nabos grund, kan danne rammen om en svær nabostrid - måske synes du, at naboen klipper hækken for langt ned, eller at det nye hegn er for højt?

For at undgå konflikter mellem dig og din nabo, kan du læse i hegnsloven hvilke regler der gælder. Du finder en guide om hegnsloven på nedenstående link.

Download guide om hegnsloven her.

Øvrige opgaver

Udover opsætning af hegn og pergolaer udfører vores anlægsgartnere alle opgaver i forbindelse med anlægning og vedligeholdelse af privathaver samt anlægning og vedligeholdelse af de større grønne udenomsarealer ved boligforeninger, virksomheder og offentlige myndigheder.

Du kan få yderligere information på nedenstående link, eller ringe til os direkte på Tlf. 32 84 73 00, og spørge efter Niels eller Brian.

Anlægsgartner Sjælland | Anlægsgartner København | Anlægsgartner Nordsjælland

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00