Indkørsel og terrasse

32 84 73 00


Få en god pris på anlægning af din indkørsel og terrasse

Indkørsel og terrasse til gode priserFå anlagt en flot og holdbar indkørsel og terrasse

Skal du have anlagt ny flisebelægning i forbindelse med anlægning af din indkørsel, terrasse eller gangareal, så er der mange forskellige muligheder og løsninger med hensyn til placering, udformning og materialevalg.

Vi har med vores store erfaring inden for, flisebelægning, indkørsler, terrasser, større belægningsarealer og brolægning masser af gode ideer til, hvordan dine behov bliver opfyldt, så du får den mest optimale løsning set i forhold til dine ønsker og dit budget.

Priser på indkørsel og terrasse

Gratis tilbud på anlægning af din indkørsel og terrasse

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud på anlægning af din indkørsel og terrasse, der passer til dine ønsker og behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os for priser på anlægning af din indkørsel, terrasse eller gangareal. Vores priser på anlægning af indkørsel og terrasse etc. er altid konkurrencedygtige.

 Indhent GRATIS tilbud her

 

Omlægning eller opretning af  indkørsel og terrasse

Måske er du glad for din nuværende flisebelægning, indkørsel, terrasse og gangareal og det trænger måske blot til en omlægning eller opretning på grund af sætninger eller en lidt uhensigtsmæssig placering.

Det kan også være, at du bare er træt af at se på de gamle udtjente fliser, og trænger til en fornyelse af dine flisebelægninger. Uanset hvilken løsning du har brug for, så kan du trygt henvende dig til os. Vores brolæggere og anlægsgartnere hjælper dig med, at skabe de resultater du ønsker for din fremtidige flisebelægning, indkørsel, terrasse og gangareal.

Vi anlægger indkørsler og terrasser i:

  • Belægningssten i flere variationer
  • Rådhusbelægning i flere variationer
  • Chaussésten
  • Brosten
  • Pigsten
  • Brudfliser
  • Alm. betonfliser
  • Andre materialer - Hør nærmere

 

Vi har i forbindelse med etablering af haveanlæg (fliser og grovplanering) anvendt Det Grønne Team. Vi valgte dem, da de både var hurtige til at afgive et komplet tilbud, havde en konkurrencedygtig pris og havde gode referencer. Vi er bestemt ikke blevet skuffet. Vi har fået etableret flotte flisegange og terrasse samt fået en flot grovplaneret grund. Vi har oplevet en rigtig god service, flot udført arbejde og en god dialog under vejs. Vi kan derfor bestemt anbefale Det Grønne Team til andre.

Claus Bech Tange, Amager

 Kontakt os for tilbud - Døgnet rundt 

Det Grønne Team udfører brolægning i København og brolægning i Nordsjælland for private kunder samt boligforeninger og virksomheder, når der skal anlægges indkørsler og terrasser eller større adgangsarealer og parkeringspladser. Kontakt os gerne for yderligere referencer.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00