Anlægsgartner og brolægger Brønshøj

32 84 73 00


Det Grønne Team kører i Brønshøj og Herlev

Anlægsgartner og brolægger Brønshøj og HerlevVi anlægger og plejer private haver og større grønne områder

Med over 20 års erfaring inden for anlægning og pleje af privathaver og større grønne områder, herunder brolægning af større og mindre arealer, løser vores anlægsgartner og brolægger alle dine behov i forbindelse med de grønne udenomsarealer.

Din lokale Anlægsgartner Brønshøj

Vores anlægsgartner i Brønshøj anlægger, omlægger. renoverer og vedligeholder privat haver og de større grønne områder ved boligforeninger, virksomheder, kirker og institutioner i Brønshøj og Herlev.

Få et GRATIS tilbud på din anlægsgartner opgave

Når du vælger en anlægsgartner fra Det Grønne Team, bliver der altid taget udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet og gensidig tillid og respekt for vores kunder.

Vores anlægsgartner kører i Brønshøj og Herlev samt resten af København. Du er altid velkommen til at kontakte os for et GRATIS og uforbindende tilbud.

 
Sådan foregår det når du bestiller et GRATIS tilbud

Når du har brug for en anlægsgartner i Brønshøj eller Herlev kommer vi ud og tager en personlig snak med dig om dine ønsker og behov. Samtidig besigtiger vi området og foretager de nødvendige opmålinger til brug for udarbejdelse af dit gratis og uforpligtende tilbud.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på Tlf. 32 84 73 00 og tale med Niels eller Brian såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger.

Indhent GRATIS tilbud på din anlægsgartner opgave her >>>

Din lokale brolægger Brønshøj og Herlev

Vores brolægger Brønshøj og Herlev anlægger indkørsler, terrasser gangarealer og større brolægninger som f.eks. parkeringsarealer og adgangsarealer ved boligforeninger, virksomheder, kirker og institutioner.

Vores brolægger kører i Brønshøj, Herlev og resten af København.

Når du vælger en brolægger fra Det Grønne Team til udførelse af din brolægningsopgave, hvad enten den skal udføres i granit eller beton materialer, kan du være sikker på en høj faglig standard der overholder alle normer inden for brolægninger.

Uanset om dit behov for en ny brolægning er en terrasse i din have eller et nyt parkeringsareal ved din boligforening eller virksomhed, så er du sikker på en belægning der holder i mange år fremover.

Vores brolægger kører i Brønshøj, Herlev og resten af København. Du er altid velkommen til at indhente et GRATIS og uforbindende tilbud på din næste brolægger opgave. Ligesom du også altid er velkommen til at kontakte os på tlf. 32 84 73 00 for yderligere spørgsmål.

Indhent GRATIS tilbud på din brolægning her >>>

Det Grønne Teams anlægsgartner og brolægger i Brønshøj kører også i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup.  Herudover kører vores anlægsgartner og brolægger i hele København.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00