Kundeudtalelser

32 84 73 00


Det siger vores kunder ...Vi er rigtigt godt tilfreds med det arbejde I har lavet med Jonas i spidsen. Resultatet er rigtigt flot. Arbejdet er lavet til tiden, prisen og ikke mindst i en god kvalitet. Jeg vil slet ikke tøve med at give jer gode ord med på vejen. Tak for denne gang.


Per Semmling , Furresøvej, Virum


Fin og prof service. Vores have var vokset os over hovedet, det blev klaret meget fint og forstandigt af Det Grønne Team, og haven er som ny, ovenikøbet til en fornuftig pris.


Martin , Frederiksberg


Det arbejde I som entreprenør-samarbejdspartner leverer er i topklasse. Det håber jeg du er opmærksom på. Den slags giver mig som kunde en lyst til at komme igen ved næste sag.


AKF Koncernen Bo Weibull, Projektudviklingschef


Vi fik i 2013 behov for at få udført en række opgaver på vores ejendom som omfattede flere forskellige opgavetyper inden for have, brolægning, terrasseanlæg, kloak m.m. Derudover ønskede vi en sparringspartner og en leverandør af ovenstående i årene fremover. Vi søgte på nettet efter leverandører som havde ovenstående ydelser i deres leverance, - en totalleverandør af alle disse ydelser ville være at foretrække. Vi fandt hurtigt ”Det Grønne Team” i Tårnby. Deres hjemmeside var informativ, let at navigere i og indeholdt et 100 % match i forhold til vores behov. Vores henvendelse blev besvaret inden for få timer og inden for få dage var en aftale indgået og opgaven planlagt - indgåede aftaler overholdes. Som kunde værdsætter vi den rettidige kommunikation og service samt det fagligt korrekte og kundevenlige arbejde, som virksomhedens medarbejdere udfører. Vi har i det seneste år haft besøg af mange af virksomhedens medarbejdere og alle har samme imødekommenhed og kvalitet i arbejdet. Arbejdet bliver altid gjort færdigt til aftalt pris og tid, og der er ryddeligt og ordentligt, når arbejdet er afsluttet og afleveret.


Dorrit og Allan Dragør


Vi har i forbindelse med etablering af haveanlæg (fliser og grovplanering) anvendt Det Grønne Team. Vi valgte dem, da de både var hurtige til at afgive et komplet tilbud, havde en konkurrencedygtig pris og havde gode referencer. Vi er bestemt ikke blevet skuffet. Vi har fået etableret flotte flisegange og terrasse samt fået en flot grovplaneret grund. Vi har oplevet en rigtig god service, flot udført arbejde og en god dialog under vejs. Vi kan derfor bestemt anbefale Det Grønne Team til andre.


Claus Bech Tange Amager
Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00