Kloakarbejde København og Nordsjælland

32 84 73 00


Få en god pris på udførelse af dit kloakarbejde

Kloakarbejde København og Nordsjælland


Vi udfører autoriseret kloakarbejde til gode priser

Vi udfører kloakarbejde i København og kloakarbejde i Nordsjælland, og er specialister i omfangsdræn, fugtspærre, klimatilpasningsløsninger og LAR anlæg.

Vi er autoriseret til, at udføre alle opgaver inden for kloakarbejde i København og Nordsjælland. Og vores priser på kloakarbejde er altid konkurrencedygtige.

Det Grønne Team er både autoriseret kloakmester og faguddannet anlægsgartner og brolægger, og dækker hele København og Nordsjælland.

Vi fuldfører samtlige opgaver i forbindelse med dit kloakarbejde, hvilket er ensbetydende med, at vi også sørger for en faglig korrekt reetablering af dine arealer, efter en eventuel opgravning til kloak.

Vi er din lokale leverandør af kloakarbejde i København og Nordsjælland

Det Grønne Team er din lokale leverandør af kloakarbejde i København og Nordsjælland, og det er tidsbesparende og billigere for dig som kunde, at få os til at udføre dit kloakarbejde, da du ikke skal ud og entrere med andre entreprenører end os.

Du får udført dit kloakarbejde til de rigtige priser, og er samtidig sikker på en faglig korrekt håndtering af samtlige arbejder. Vi yder god service, kvalitet og har naturligvis garanti vores kloakarbejde.

Få udført dit kloakarbejde af Det Grønne Team

Når du skal have udført omfangsdræn, regnvandsøsninger og klimatilpasnings-
løsninger i København eller Nordsjælland

Vi udfører opgaver inden for kloak- og drænarbejde, herunder regnvandsfaskiner og omfangsdræn omkring din kælder

Vi udfører følgende kloakarbejde i København og Nordsjælland

  • Montering af rottespærre
  • Montering af højvandslukker
  • Omfangsdræn
  • Kælderdræn
  • Regnvandsfaskiner
  • Afvandingsbrønde til bortledning af overfladevand fra belægninger
  • Fugtspærre
  • LAR Anlæg
  • Klimatilpasningsløsninger
  • Dræning af overfladevand


Kloakarbejde priser

Vi afgiver gerne et uforbindende fastpris tilbud eller en overslagspris på din kloak opgave, så du på forhånd kender de præcise omkostninger på dit projekt. Vores priser på kloakarbejde er altid konkurrencedygtige, og du er naturligvis altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os, hvis du vil have oplyst vores priser.

Og husk vi udfører kloakarbejde i hele København og i den af Nordsjælland.

Indhent GRATIS tilbud på kloakarbejde her >>>

Vi garanterer for professionelt og lovligt kloakarbejde

Det Grønne Team er autoriseret kloakmester, og naturligvis tilsluttet og godkendt af byggeriets kvalitetskontrol. Vi er medlem af De Grønne Kloakentreprenører. Din garanti for professionelt og lovligt udført kloakarbejde.

Vores kloakafdeling udfører kloakmester arbejde i Nordsjælland og Kloakmester arbejde i København, hvor vi forud for opstart af en kloakopgave, der kræver godkendelse hos den kommunale bygningsmyndighed, altid sørger for at indhente de lovpligtige tilladelser for udførelse af kloakarbejde.

Husk at vi også er faguddannede anlægsgartnere og brolæggere, og sørger for en faglig korrekt reetablering af dine udenomsarealer, efter en eventuel opgravning til kloak.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00