Omfangsdræn

32 84 73 00


Sikrer dig en tør og sund kælder

Omfangsdræn København og Nordsjælland


Få en tør og sund kælder med et omfangsdræn

Har du problemer med vand eller fugt i din kælder, er et omfangsdræn omkring dit hus en rigtig god investering.

Et omfangsdræn har det formål, at lede vandet væk fra dit hus, så vand og fugt ikke trænger ind gennem fundamentet, og dermed forårsager vand i kælderen med deraf følgende skader.

Med et omfangsdræn omkring dit hus samt en udvendig isolering af kælderydervæggen, er du sikret en tør og sund kælder.

Har du samtidig problemer med opstigende kloakvand i forbindelse med kraftige regnskyl, er det en rigtig god ide også at investere i et højvandslukke.

 Få et GRATIS tilbud på omfangsdræn

 

Vi etablerer omfangsdræn i København og Nordsjælland

Vi er autoriseret kloakmester og etablerer omfangsdræn i København og omfangsdræn i Nordsjælland for private husejere, boligforeninger og virksomheder.

Vores priser på omfangsdræn er konkurrence dygtige, og afhænger af forholdene på stedet samt hvor dybt din kælder ligger.

Isolering af kælderydervæggen

Når der alligevel skal graves langs med husets kælderydervægge i forbindelse med etablering af omfangsdrænet, vil vi anbefale dig at få isoleret din kælderydervæg.

En isolering af kælderydervæggen i kombination med et omfangsdræn er ensbetydende med en tør og varm kælder, og dermed ekstra brugbare kvadratmeter i dit hus.

 

Omfangsdræn pris

Prisen for et omfangsdræn er afhængig af dybden på din kælder, forholdende på stedet hvor der skal graves, og af dybde samt placering af dit eksisterende kloaksystem, hvortil omfangsdrænet skal tilsluttes.

Herudover afhænger din pris for etablering af et omfangsdræn også af, om du selv sørger for reetablering af dine arealer efter opgravning til dræn og eventuelt isolering af kælderydervæggen, eller om vores anlægsgartnere og brolæggere skal reetablerer arealerne.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak samt besøg på din ejendom, så vi kan besigtige forholdende og herefter udregne et gratis og uforpligtende tilbud på etablering af omfangsdræn og eventuelt isolering af din kælderydervæg.

 Få et GRATIS tilbud på omfangsdræn

 

Omfangsdræn er autoriseret kloakmester arbejde

Det er meget vigtigt, at der ved etablering af et omfangsdræn foretages de nødvendige forundersøgelser, samt at arbejdet udføres korrekt. I modsat fald kan det få alvorlige følger for dit hus. Derfor er etablering af omfangsdræn autoriseret kloakarbejde, og skal udføres af en autoriseret kloakmester.

Har du spørgsmål til etablering af omfangsdræn ved dine ejendom i København eller Nordsjælland, kan du kontakte vores kloakmester i København eller vores kloakmester i Nordsjælland på Tlf. 32 84 73 00.

Du kan også benytte dig af nedenstående kontaktformular, og så kontakter vi dig.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00