Græsklipning

32 84 73 00


Professionel græsklipning i København og nordsjælland

Græsslåning København og Nordsjælland


Få et gratis tilbud på græsklipning i København og Nordsjælland for hele sæson 2019

Vi udfører græsklipning og græsslåning i København og Nordsjælland. Vi klipper både mindre og større arealer, og vores priser på græsklipning og græsslåning er altid meget konkurrencedygtige.

En græsplæne, hvad enten det er i en privathave, en boligforening eller ved en virksomhed, skal klippes for at fremstå pæn og indbydende. Vi klipper alle typer græsplæner og græsarealer for den private haveejer, boligforeninger og virksomheder.

Husk i øvrigt, at din boligforening eller virksomhed, kan få en serviceaftale på grøn vedligeholdelse af jeres grønne områder. Er du privat haveejer, kan du få en fast abonnementsordning på haveservice.

Priser på græsklipning

Vores anlægsgartnere kommer og klipper din græsplæne i hele København og Nordsjælland. Vores kvalitet på græsklipning er i top og vores priser på græsklipning er altid meget konkurrencedygtige. 

Den investering du foretager, når du lader os klippe din græsplæne, hvad enten du er privat haveejer, bor i en boligforening eller er indehaver af en virksomhed, er godt givet ud, når du tænker på, at du kan bruge din tid til noget andet, mens du samtidig kan nyde synet af en smuk og nyklippet græsplæne.

Bestil et GRATIS og uforpligtende tilbud på græsklipning og græsslåning i sæson 2018, og få nogle gode priser på græsklipning for hele sæsonen.
 
 Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00