Brolægning Nordsjælland

32 84 73 00


For private, boligforeninger og virksomheder

Brolægning NordsjællandVi udfører brolægning i Nordsjælland

- anlagt i høj faglig kvalitet med god service og garanti

Vi udfører brolægning i Nordsjælland anlagt i høj faglig kvalitet samtidig med, at vi yder god service og garanti på vores arbejde. Vi udfører brolægning for private haveejere, boligforeninger og virksomheder i hele Nordsjælland.

Uanset om du skal have anlagt en ny brolægning eller omlagt din eksisterende brolægning, så er du altid sikret et godt resultat, når du vælger Det Grønne Team som leverandør til din brolæning i Nordsjælland.

Få lavet en smuk og praktisk brolægning

- i beton eller naturstens materialer

Når du skal have anlagt en smuk og praktisk brolægning, er der mange muligheder, alt afhængig af hvad din brolægning skal bruges til, hvilke omgivelser den skal anlægges i, og selvfølgelig de ønsker du har til det visuelle udtryk i din brolægning, både i forhold til udformningen, mønstre og farvevalg.

Din brolægning kan anlægges i beton- og naturstens materialer, eller som en kombination af begge dele. F.eks. beton og granit.

Vi rådgiver og vejleder dig naturligvis til den, for dig, bedst mulige løsning, og tager naturligvis hensyn til det budget du har til rådighed, i forhold til din investering i en fremtidig brolægning.

Vi er din leverandør af brolægning i Nordsjælland
når faglig kvalitet, god service, tryghed og garanti har høj prioritet

Når du beslutter dig for at få udført en brolægning, er det en investering der skal holde i mange år. Det er derfor vigtigt at din brolægning er korrekt opbygget og dimensioneret i forhold til den fremtidige anvendelse.

Vi sørger for korrekt dimensionering af grusbærelaget under din fremtidige brolægning, samt for korrekt valg af materialer i forhold til den belastningsgrad din brolægning skal udsættes for.

Når du vælger at få udført din brolægning af Det Grønne Teams brolægger i Nordsjælland, kan du være 100 % sikker på, at alle normer og kvalitetskrav overholdes i forhold til din nye brolægning.

Vi leverer brolægning i Nordsjælland af høj faglig kvalitet, og til konkurrencedygtige priser.

Indhent priser på brolægning

Vi afgiver et GRATIS og uforbindende tilbud på din brolægningsopgave, så du kender de præcise omkostninger på dit brolægningsprojekt.

Vores priser på brolægning i Nordsjælland er altid konkurrencedygtige.

Vi udfører brolægning i Nordsjælland, og kommer gerne ud til dig og tager en helt uforpligtende snak om din fremtidige brolægningsopgave.

Efterfølgende foretager vi de nødvendige opmålinger til brug for et gratis uforbindende tilbud på din fremtidige brolægning.

Indhent GRATIS tilbud på din brolægningsopgave her >>>

Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du vil have oplyst vores priser på brolægning. Du kan ringe på Tlf. 32 84 73 00 og tale med Niels eller Brian.

Vi udfører også brolægning i København

Brolægning referencer

Vi har siden 1994 udført et stort antal brolægnings opgaver i Nordsjælland for private kunder samt boligselskaber og virksomheder. Du er velkommen til at kontakte os for referencer på de udførte brolægnings opgaver.

Vores seneste større brolægningsopgave i Nordsjælland er blevet udført for Boligselskabet Danmark, afd. Grydemosen i Espergærde her i foråret 2014.

Herudover er vi i gang flere steder med brolægning i Nordsjælland b.la. i Humlebæk.

Husk vi også er anlægsgartnere, og anlægger haveanlæg og større grønne arealer ved boligforeninger og virksomheder. Få yderligere information på nedenstående link:

Anlægsgartner København | Anlægsgartner Nordsjælland


Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00