Sten og flisebelægning

32 84 73 00


Få anlagt din sten og flisebelægning



- i beton, granit, sandsten, skiffer eller klinker

Når du skal have anlagt din sten og flisebelægning, opnår du en smuk og anderledes brolægning, der skiller sig ud fra mængden, når du vælger at lade vores brolæggere anlægge din indkørsel og terrasse i en kombination af beton og granit materialer.

Få anlagt en ny brolægning i din indkørsel og på din terrasse. Eller et smukt og anderledes indgangsparti, hvor der indgår både beton og granit materialer lagt i spændende og unikke mønstre.

Skab den rette stemning omkring din sten og flisebelægning

Få samtidig den rette stemning frem med forskellige duftende og smukt blomstrende beplantninger, der også er med til at fremhæve dit indgangsparti, indkørsel eller terrasse.

Vores brolægger i København og brolægger i Nordsjælland vejleder dig i materialevalg, udformning og valg af farver og mønstre til din sten og flisebelægning. Og vores anlægsgartnere vejleder og rådgiver dig i det rette plantevalg og plantesammensætning.

Kontakt os for en uforbindende GRATIS snak eller et uforbindende tilbud.

Vi udfører brolægning i København og brolægning i Nordsjælland.

Vi har i forbindelse med etablering af haveanlæg (fliser og grovplanering) anvendt Det Grønne Team. Vi valgte dem, da de både var hurtige til at afgive et komplet tilbud, havde en konkurrencedygtig pris og havde gode referencer. Vi er bestemt ikke blevet skuffet. Vi har fået etableret flotte flisegange og terrasse samt fået en flot grovplaneret grund. Vi har oplevet en rigtig god service, flot udført arbejde og en god dialog under vejs. Vi kan derfor bestemt anbefale Det Grønne Team til andre.

Claus Bech Tange, Amager


Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00