Træfældning og beskæring

32 84 73 00


Vi fælder træer i hele København og Nordsjælland

Træfældning og beskæring


udføres af professionelle fagfolk med fuld garanti.

Det Grønne Team blev oprindeligt startet som et træfældnings firma, og vi er eksperter i træfældning og træbeskæring samt fældning af vanskelige træer.

Vores anlægsgartnere er trænet og uddannet til fældning af vanskelige træer, og fælder træer i hele København og Nordsjælland.

Vi er ajourført med den seneste viden og teknik i forhold tiltræfældning, træbeskæring samt beskæring af træer og buske.

Vores anlægsgartner i København og anlægsgartner i Nordsjælland udfører træfældning og beskæringsopgaver for boligforeninger, kommuner, virksomheder og private haveejere i København og Nordsjælland.

Tryghed - når du vælger os til fældning af dine træer

Vi er medlem af Dansk Træplejeforening og har alle de nødvendige forsikringer og uddannelser i orden. Vi holder os hele tiden opdateret med hensyn til nye beskæringsmetoder.

Træfældning priser

Du er altid velkommen til at kontakte os for en pris på træfældning. Uanset om du ønsker pris på træfældning af et enkelt træ eller fældning af flere træer, så afgiver vi altid et GRATIS og uforbindende tilbud på din træfældnings- eller beskæringsopgave.

 Indhent tilbud på træfældning her

 

Vi tilbyder

  • Træfældning og beskæring fra lift
  • Træfældning og beskæring af vanskelige træer med træklatring og nedfiring
  • Beskæring af frugttræer
  • Beskæring af træer og buske
  • Flishugning
  • Rodfræsning

 
Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00