Større Anlæg

32 84 73 00


Større anlæg og grønne områderAnlagt af dygtige anlægsgartnere og brolæggere med garanti

Vores anlægsgartnere og brolæggere anlægger de større arealer omkring boligforeninger og virksomheder samt større anlæg for kommuner og andre offentlige myndigheder.

Vi varetager selve anlægningen af de grønne områder, herunder jordarbejde, kloakarbejde og etablering af omfangsdræn.

Vores brolæggere sørger for korrekt etablering af din brolægning i forbindelse med anlægning af parkeringsarealer, adgangsarealer, overkørsler og terrasser etc, uanset hvilke krav du stiller til din brolægning. Og om din brolægning skal udføres i beton- eller granit materialer.

Vores anlægsgartner anlægger græsplænerne og sørger for etablering af smukke og funktionsdygtige beplantninger, ligesom vi varetager den efterfølgende pleje og vedligeholdelse af dine belægninger, græsplæner og beplantninger.

Har du brug for en professionel samarbejdspartner til snerydning og glatførebekæmpelse af dine udenomsarealer i vinter sæsonen, klarer vi også dette.

Det Grønne Team - din grønne anlægsgartner

dækker hele København og Nordsjælland

Fra vores anlægsgartner afdeling i København og vores anlægsgartner afdeling i Nordsjælland, dækker vores anlægsgartnere og brolæggere i København og Nordsjælland hele København og og en stor del af Sjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforbindende snak omkring dine behov for et fremtidigt anlæg, eller dine behov for fremtidig grøn vedligeholdelse af dine udearealer.

Du kan kontakte os direkte på tlf. 32 84 73 00 eller sende os en besked via vores kontaktformular.

Kontakt os online - Døgnet rundt >>>

Har du brug for yderligere information kan du læse yderligere på nedenstående link, eller kontakte os på Tlf. 32 84 73 00 og spørge efter Niels eller Brian.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00