Haveanlæg

32 84 73 00


Vi udfører haveanlæg i København og Nordsjælland

Haveanlæg der opfylder dine behovFå anlagt eller renoveret din have, og få det haveanlæg du drømmer om

Hvordan har du det egentlig med dit nuværende haveanlæg ? Opfylder det dine ønsker og  behov både praktisk og rent æstetisk ?

Måske har du slet ikke noget haveanlæg endnu, og går og drømmer om at få anlagt den have du ønsker dig.

Nyt haveanlæg

- eller renovering af dit eksisterende haveanlæg

Vi udfører nye haveanlæg og renoverer eksisterende haveanlæg i privat haver og de større anlæg ved boligforeninger, virksomheder og offentlige myndigheder.

Indgår der eventuelle kloakarbejder, regnvandsfaskiner, omfangsdræn i forbindelse med haveanlægget, løser vores kloakmester denne opgave, så du kun skal have en leverandør til dit fremtidige haveanlæg.

Vores anlægsgartnere hjælper dig med råd, vejledning og den praktiske udførelse af dit haveanlæg, så du får skabt den have du drømmer om. Uanset om det er en ændring eller en renovering af dit eksisterende haveanlæg, eller et helt nyt haveanlæg du har i tankerne, er du altid velkommen til at kontakte vores anlægsgartner i København eller vores anlægsgartner i Nordsjælland for en uforpligtende snak.

Du kan ringe til os direkte på tlf. 32 84 73 00, eller benytte dig af vores kontaktformular nederst på siden, og så kontakter vi dig.

Haveanlæg priser

Prisen for et nyt haveanlæg eller en renovering af dit eksisterende haveanlæg, er altid afstemt efter opgavens størrelse, de elementer der skal indgå i dit haveanlæg samt dine behov til dit fremtidige haveanlæg.

Vi afgiver gerne et uforbindende tilbud eller en overslagspris på dit haveanlæg, så du på forhånd kender de præcise omkostninger på dit haveanlæg, hvad enten der er tale om et helt nyt haveanlæg eller en renovering af dit eksisterende haveanlæg.

Vores priser på haveanlæg er altid konkurrencedygtige, og du er naturligvis altid velkommen til enten at ringe eller skrive til os, hvis du vil have oplyst vores priser.

 Få et GRATIS tilbud på din haveanlæg

 

Vi har i forbindelse med etablering af haveanlæg (fliser og grovplanering) anvendt Det Grønne Team. Vi valgte dem, da de både var hurtige til at afgive et komplet tilbud, havde en konkurrencedygtig pris og havde gode referencer. Vi er bestemt ikke blevet skuffet. Vi har fået etableret flotte flisegange og terrasse samt fået en flot grovplaneret grund. Vi har oplevet en rigtig god service, flot udført arbejde og en god dialog under vejs. Vi kan derfor bestemt anbefale Det Grønne Team til andre.

Claus Bech Tange, Amager

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00