Højvandslukke

32 84 73 00Få monteret et højvandslukke og undgå ubehagelige ildelugtende oplevelser

Når det regner i Danmark kan de offentlig kloaksystemer ikke følge med mange steder, og derfor oplever flere og flere mennesker at deres hus eller ejendom bliver oversvømmet af kloakvand.

Hvis du er en af dem der har- eller muligvis er i fare zonen for at få dit hus eller ejendom oversvømmet af ildelugtende kloakvand, er det en god investering, at få monteret et højvandslukke eller tilbageløbsstop i din kloak og dermed undgå ubehagelige ildelugtende oplevelser med efterfølgende gener og risiko for skader på dit hus eller ejendom.

Både København og Nordsjælland har været plaget af kraftige regnskyl de seneste år, hvilket har haft store økonomiske omkostninger og ærgrelser for husejerne. Sidste gang gik det voldsom ud over København.

Et højvandslukke forhindrer at kloakvandet ude i hovedkloakken, ved kraftige regnskyl, stiger op i dine gulvafløb og toiletter. Et højvandslukke sikrer dig dermed effektivt i mod opstigende kloakvand i dine gulvafløb og toiletter.

Få et GRATIS tilbud på montering af højvandslukke

En investering der hurtigt tjener sig selv hjem

Har du først en gang oplevet at få ildelugtende kloakvand fyldt med bakterier op gennem et gulvafløb eller toilet ved du hvilke gener det medfører. Det koster tid penge og ærgrelser over ødelagte ejendele. Der er flere løsninger og priser på højvandslukker og tilbageløbsstop. Det afhænger af din nuværende kloak installation.Husk at montering af højvandslukke og tilbageløbsstop er autoriseret kloakmester arbejde.

Kontakt vores kloakmester i København eller vores kloakmester i Nordsjælland for et GRATIS tilbud på montering af et højvandslukke eller tilbageløbsstop.

Den pris du skal betale for at få monteret et højvandslukke tjener hurtigt den værdifulde tid hjem du sparer på at tørre kloakvand op i dit hus eller ejendom, ligesom du undgår at få uerstattelige ejendele ødelagt.

Vi udfører kloakarbejde i hele København og Nordsjælland. Indhent tilbud på installation af højvandslukke eller tilbageløbsstop via nedenstående kontakformular. Eller ring til os direkte på Tlf. 32 84 73 00 og spørg efter Niels Glissov.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00