Havearkitekt

32 84 73 00


Få lavet en haveplan og før din drømmehave ud i virkeligheden

Havearkitekt Københavntil din private have eller de grønne områder ved din boligforening

Få udarbejdet en haveplan til din private have eller de grønne områder omkring boligforeninger og virksomheder, og før din havedrøm ud i virkeligheden.

Du kan enten selv stå for det praktiske arbejde med anlægning eller omlægning af haven, eller du kan få os til at udføre opgaverne.

Hvorfor skal jeg få udarbejdet en haveplan?

Der er mange fordele ved at få udarbejdet en haveplan, og herunder er nogle af dem.

  • En haveplan gør tanker og idéer konkrete og håndgribelige, så du kan arbejde målrette på at få dem gennemført.
  • En haveplan giver struktur og overblik over alle elementerne i din have.
  • En haveplan giver løsninger og former i haven, du ikke selv havde tænkt på.
  • En haveplan gør, at din have bliver udnyttet bedst mulig, også selv om din have ikke er stor.
  • En haveplan giver stor personlig tilfredsstillelse, især hvis du i flere år har arbejdet med din have, og ikke føler at tingene i haven er helt som du vil have dem.
  • En haveplan kan give nye ideer til placering af terrasser, støttemure, pergola, udhus, carport og placering af lys i haven.
  • En haveplan kan angive en beplantning, der er sammensat, så der hele tiden er noget, der blomstrer eller på anden måde står smukt.
  • En haveplan
  • En haveplan giver overblik over anlægning af haven eller omlægning af haven, som eventuelt kan gennemføres over flere år.

Have- og Landskabsarkitekt

Vi har fast samarbejde med Have- og Landskabsarkitekt Karen Dahl fra Havens Arkitekter.

Du er velkommen til, at kontakte Karen Dahl direkte på tlf. nr. 41 17 62 24 eller sende hende en mail på kd@havens-arkitekter.dk hvis du ønsker, at få udarbejdet et haveplan, eller har spørgsmål til haveplaner i øvrigt.

Du kan naturligvis også kontakte Det Grønne Team angående spørgsmål til haveplaner, eller for et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af en haveplan ved at benytte dig af vores kontaktformular nederst på siden.

Det siger kunderne om Karen Dahl

Du, din viden, din faglighed, din pædagogiske og psykologiske måde at takle os, vores ønsker og haven på, var fantastisk. Vi snakkede ”smånus, smukke blomster og planter” du talte om store streger, inddelinger, pergolaer, espaiier, det var fantastisk at opleve, hvordan vi gennem samarbejdet med dig, fik vendt vores diffuse tanker, til konkrete planer! Du er dygtig!

- Hans og karin Trøjborg Kyster

Haveplan privathave

 

Hvad koster en haveplan

Prisen for en haveplan afhænger af projektets størrelse, så du får lige præcis det du har brug for. Du kan se eksempler på priser for en haveplan herunder.

Priseksempler på haveplaner

Vores anlægsgartnere gør din haveplan til virkelighed

Vores anlægsgartnere sørger for, at gøre din haveplan til virkelighed. Du kan få yderligere information på nedenstående links, hvor du også kan indhente et gratis tilbud på den praktiske udførelse af dit haveanlæg. Vi dækker hele København og Nordsjælland.

Anlægsgartner København

Anlægsgartner Nordsjælland

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00