Anlægning af græsplæne

32 84 73 00


Få en god pris på anlægning af din græsplæne

Anlægning af græsplæneFå en god pris på anlægning af din græsplæne

Skal du have anlagt ny græsplæne eller omlagt din eksisterende græsplæne, så er det bedste tidspunkt at gøre dette i august og september måned eller det næstbedste april måned, hvis du vælger at få anlagt din græsplæne som alm. såning. Vælger du at få anlagt din græsplæne med rullegræs, kan det gøres det meste af året.

Vores anlægsgartnere anlægger græsplæner i København og græsplæner i Nordsjælland til priser der er til at betale. Du kan vælge at få anlagt din græsplæne som traditionel såning og skal så regne med ca. 1. år før du kan bruge græsplænen, eller du kan få anlagt din græsplæne med rullegræs og kan så bruge den allerede efter 14. dage.

Renovering af græsplæner

Det kan også være du kan nøjes med at renovere din eksisterende græsplæne ved en vertikalskæring, topdressing og eftersåning og dermed slippe for den mere tidskrævende del ved en omlægning. Ved en renovering af din græsplæne f.eks. i april måned, har du en brugbar græsplæne til sommer.

Pris på anlægning af græsplæne

Vi afgiver gerne et GRATIS og uforbindende tilbud på anlægning af din græsplæne. Få en god pris på anlægning af græsplæne, som almindelig såning eller anlagt med rullegræs, ved at kontakte os her.

Vi tilbyder flere forskellige metoder til anlægnig af din græsplæne
  • Anlægning af nye græsplæner
  • Omlægning af eksisterende græsplæner
  • Renovering af græsplæner
  • Anlægning af græsplæner med rullegræs
  • Anlægning af græsplæner som såning

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00