Kloakmester Nordsjælland

32 84 73 00


Vi udfører kloakmester arbejde i Nordsjælland

Kloakmester Nordsjælland


Atoriseret kloakmester arbejde i Nordsjælland med fuld garanti på alt kloakarbejde

Det Grønne Team er din lokale kloakmester i Nordsjælland. Vi udfører kloakmester arbejde i Nordsjælland for private kunder, boligforeninger og virksomheder.

Som din lokale kloakmester i Nordsjælland, er vi naturligvis autoriseret kloakmester og godkendt af byggeriets kvalitetskontrol, til udførelse af autoriseret kloakmester arbejde i Nordsjælland. Dette er din garanti for et lovligt udført kloakmester arbejde.

Det Grønne Team - din Kloakmester Nordsjælland

Vores kloakmester Nordsjælland etablerer nye kloak installationer til dit spildevand og regnvand i forbindelse med nybyggeri samt tilbygning og ombygning. Vi udfører kloakarbejde i Nordsjælland inden for nyanlæg samt reparationer og ændringer af din eksisterende kloak.

Vi sørger naturligvis for alle nødvendige ansøgninger og tilladelser hos din kommune, samt den efterfølgende og lovpligtige kvalitetssikring af kloakarbejdet.

Har du brug for en kloakmester i Nordsjælland, så kontakt vores tekniske ansvarlige kloakmester Niels Glissov på Tlf. 28 10 79 51.  Vores kloakmester kører i det meste af Nordsjælland. 

Har du fået påbud om separering af spildevand og regnvand?
- så kontakt din lokale Kloakmester Nordjsælland

Har du fået et påbud fra din kommune om at separere dit spildevand og regnvand, eller et påbud om tilslutning til offentlig kloak, så kontakt os for et uforpligtende besøg af vores kloakmester i Nordsjælland, så du får den billigste og bedst mulige løsning.

Reparationer og fejlfinding på din eksisterende kloak

Har du en skade på din eksisterende kloak eller andre driftsforstyrrelser på din kloak, er det vigtigt med en hurtig indsats inden skaden udvikler sig.

Hvis der er tale om et brud på din udvendige- eller indvendige kloak, kan du typisk få dækket skaden af dit forsikringsselskab.

Vores kloakmester Nordsjælland udfører fejlfinding på din kloak ved hjælp af tv-inspektion, og hjælper dig efterfølgende med at melde en eventuelt skade til dit forsikringsselskab.

Vores kloakmester Nordsjælland udfører

  • Nye kloakinstallationer
  • Spildevands- og regnvandskloak
  • Separering af spildevand og regnvand
  • Tilslutning til offentlig kloak
  • Nedsivningsanlæg
  • Minirensningsanlæg

 

Gratis tilbud fra vores kloakmester Nordsjælland

Kontakt os og få et GRATIS og uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Indhent GRATIS tilbud på din kloakopgave her >>>

Vi er også autoriseret kloakmester i København, hvor vi servicerer og udfører kloakarbejde i hele København for private kunder, forsikringsselskaber, boligforeninger, virksomheder og kommuner.

Reetablering af arealer efter opgavning til kloakarbejde

Husk at vi også er anlægsgartnere og udfører anlægsgartner opgaver i det meste af Nordsjælland. Dette er en fordel for dig, når du skal have udført kloakmester arbejde, da vi har den faglige ekspertise i forbindelse med reetablering af dine arealer i forbindelse med udførelse af kloakarbejde ved din ejendom.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00