Serviceaftaler

32 84 73 00


Få en serviceaftale på


vedligeholdelsen af dine grønne udenomsarealer

Med en serviceaftale hos Det Grønne Team på på plejen og vedligeholdelse af de grønne områder, hvad enten det er en privat have eller de større grønne områder i boligforeninger og virksomheder, er du sikret pæne og attraktive omgivelser året rundt.

Faglig sparring og rådgivning

Vores faguddannede anlægsgartnere plejer og vedligeholder dine grønne områder med den største faglige ekspertise. Vi sørger for at give jer den nødvendige sparring og rådgivning og komme med ideer til, hvordan vi kan gøre jeres grønne udenomsarealer endnu mere attraktive og spændende. Ligesom vi naturligvis også rådgiver om hvordan områderne kan forandres, så vedligeholdelses omkostningerne bliver på et minimum.

Hvad indeholder en serviceaftale

Du bestemmer selv hvad serviceaftalen på vedligeholdelsen af dine grønne områder skal indeholde. Det kan være en total serviceaftale, hvor vi passer alle elementer der indgår i dine udenomsarealer, incl. snerydning og glatførebekæmpelse om vinteren. Eller det kan f.eks. være en serviceaftale på græsklipning alene, eller en aftale på græsklipning, hækklipning og snerydning. Du kan LÆSE MERE HER hvad din serviceaftale typisk kan indeholde.

Gratis tilbud på serviceaftale for 2018 og 2019

Vores anlægsgartnere udfører pleje og vedligeholdelse af grønne områder i hele København og det meste af Nordsjælland. Bestil et uforpligtende møde angående en serviceaftale for 2018 og 2019, og modtag et gratis tilbud på aftalen.

 Bestil et møde angående en serviceaftale i 2018 og 2019

 

Anlægning eller omlægning af din have eller grønne arealer

Skal du have anlagt eller omlagt din have eller grønne udenomsarealer, så klarer vi naturligvis også denne opgave. Du kan læse mere på nedenstående links.

Anlægsgartner København | Anlægsgartner Nordsjælland
Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00