Taghaver

32 84 73 00


Taghaver og grønne tage København

Taghaver og grønne tage - en oase i byenVi udfører taghaver og grønne tage i hele København

Med en taghave eller et grønt tag udnytter du tagarealet og skaber samtidig et grønt miljø. Taghaver og grønne tage giver mulighed for at skabe åndehuller i bylivet, enten som taghaver eller tagterrasser anlagt med opholds terrasser, beplantninger og græsplæner. Eller som et grønt tag alene, med stenurter eller græs.

Certificeret taggartner

Det Grønne Team ApS er certificerede taggartnere og eksperter i etablering af taghaver og grønne tage. Vi udfører taghaver og grønne tage i København og resten af Sjælland. Kontakt os for yderligere information omkring opbygning og priser på etablering af taghaver og grønne tage.

Taghaver - Intensiv

En taghave er en have oven på huset eller bygningen, hvor der kan plantes træer og buske, ligesom der kan anlægges terrasser til ophold i fliser, natursten eller træ. Taghaven kan anlægges som en traditionel have med græs, planter og terrasser, som et gårdhave miljø eller bare som en tagterrasse.

Grønne tage - Ekstensiv

Et grønt tag er et tag med planter som tagbelægning, og kan bestå af f.eks. græs eller stenurter. Denne type tag er ikke egnet til ophold og vedligeholdelsen er minimal.

 

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00