Regnvandsfaskiner

32 84 73 00


Regnvandsfaskiner en billig og miljøvenlig løsning


til bortledning af dit regnvand

Vi etablererer regnvandsfaskiner i hele København og Nordsjælland til gode konkurrence dygtige priser. Vi er naturligvis autoriseret kloakmester, og sørger for alle nødvendige anmeldelser og godkendelser hos din kommune.

En regnvandsfaskine opsamler regnvandet fra taget og overfladevandet fra f.eks. indkørslen og leder det direkte ned i Jorden. Etablering af en regnvandsfaskine er en nem og billig løsning at få ledt regnvandet bort på, set i forhold til at skulle tilslutte regnvandet til dit eksisterende kloaksystem.

En regnvandsfaskine aflaster kloaksystemet og rensningsanlægget og er miljøvenlig, fordi regnvandsfaskiner bidrager til at gøre grundvandet renere på grund af de ekstra mængder regnvand.

Mulighed for tilskud til regnvandsfaskiner

Flere og flere kommuner tilbyder tilskud til etablering af regnvandsfaskiner på egen grund. I Københavns kommune kan den enkelte husejer, få op til kr. 17.000,00 i tilskud til omlægning af regnvandskloaken. Tilskuddet vurderes individuelt og kræver, at alt tag- og overfladevand nedsives via regnvandsfaskine på egen grund.

Har du spørgsmål i forbindelse med dine muligheder for tilskud til regnvandsfaskine, kan du kontakte vores kloakmester for yderligere information.

Få et GRATIS tilbud på etablering af regnvandsfaskine

Bor du i København eller Nordsjælland og skal have lavet en regnvandsfaskine, så kontakt vores kloakmester i København eller kloakmester i Nordsjælland for en uforbindende snak omkring, hvilke muligheder og priser der er på regnvandsfaskiner på lige præcis din regnvandsløsning.

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00