Anlægsgartner København

32 84 73 00


Vi udfører haveanlæg og grøn vedligeholdelse

Anlægsgartner København og AmagerDet Grønne Teams Anlægsgartner København

- når du skal have anlagt eller plejet dit haveanlæg

Det Grønne Teams anlægsgartner København, der også dækker Amager, Kastrup og Dragør  anlægger, renoverer og vedligeholder privathaver og de grønne arealer ved boligforeninger, virksomheder og kommuner, til gode og konkurrencedygtige priser.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, hvorfra vi rådgiver og vejleder dig til den bedst mulige løsning.

Har du brug for en anlægsgartner eller gartner og bor du på Amager, Kastrup eller Dragør, så kontakt os for en uforbindende samtale eller besøg.

Vi servicerer kunder på hele Amager og København

Det Grønne Teams anlægsgartner Amager, servicerer kunder i Kastrup, Dragør og København.

Vi afgiver altid et GRATIS og uforbindende tilbud med konkurrence dygtige priser på din  anlægsgartner opgave.

Anlægsgartner Frederiksberg og Valby

Din lokale anlægsgartner på Amager og København

Haveanlæg og Grøn Vedligeholdelse

Vores anlægsgartner på Amager og København udfører små- og store haveanlæg i forbindelse med anlægning, renovering eller omlægning af privathaver.

Vi  anlægger, med stor faglig ekspertise, de større grønne områder for boligforeninger, virksomheder, institutioner og kommuner på hele Amager og København.

 

Vi har fokus på dine ønsker og behov

Vores anlægsgartnere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og er eksperter i anlægning- og renovering af haveanlæg og større grønne områder.

Vores anlægsgartnere og brolæggere udfører brolægning samt sten- og flisearbejde i forbindelse med anlægning eller omlægning af terrasser, gangarealer, indkørsler og større belægningsarealer omkring boligforeninger og virksomheder.

Vores anlægsgartner sørger naturligvis også for anlægning af græsplæner, etablering af beplantninger samt træfældning og beskæring.

Gartner København, Amager, Kastrup og Dragør

Vores gartnere er eksperter inden for alt hvad der har med grøn vedligeholdelse af privathaver samt vedligeholdelse af de større anlæg omkring virksomheder, boligforeninger, institutioner og kommuner, herunder snerydning og glatførebekæmpelse.

Husk at vi også udfører haveservice for private haveejere, og har fordelagtige serviceaftaler for boligforeninger og virksomheder.

Det Grønne Teams Anlægsgartner København og Amager

- når du ønsker tryghed, kvalitet og garanti

Når du vælger en anlægsgartner eller gartner fra Det Grønne Team er du sikker på en høj faglig kvalitet, tryghed og garanti for det udførte arbejde.

Vi er medlem af Danske Anlægsgartnere samt tilsluttet ankenævn og garantifond.

GRATIS tilbud fra vores anlægsgartner København og Amager

Uanset din opgaves størrelse er du altid velkommen til at kontakte Det Grønne Team for et GRATIS og uforpligtende tilbud på din anlægsgartner opgave. Du kan enten ringe til os på Tlf. 32 84 73 00, eller benytte dig af nedenstående kontaktformular, og så kontakter vi dig.

Kontakt os online for GRATIS uforbindende tilbud

Vi udfører også anlægsgartner arbejde i det meste af Nordsjælland, hvor vi servicerer og udfører opgaver for private haveejere, boligforeninger og virksomheder.

Skal du have udført brolægger- eller kloakarbejde, så få yderligere information på nedenstående links:

Brolægger København | Brolægning København | Kloakmester København

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00