Anlægsgartner og brolægger Frederiksberg

32 84 73 00


Anlægsgartner og brolægger FrederiksbergDet Grønne Team er din lokale anlægsgartner og brolægger på Frederiksberg og i Valby.

Vi anlægger og vedligeholder private haver og de større arealer omkring boligforeninger og virksomheder på Frederiksberg og i Valby.

Vores faguddannede anlægsgartnere og brolæggere hjælper dig med at opfylde dine behov i din have eller de ønsker og behov der er i forbindelse med jeres fællesarealer omkring boligforeningen eller virksomheden.

Vi har over 20 års erfaring som anlægsgartner og brolægger, og anlægger og vedligeholder alle størrelser haver og grønne fællesarealer.

Vi er medlem af Danske anlægsgartnere og tilsluttet branchens ankenævn og garantifond - din garanti for høj faglig kvalitet - hvad enten du skal bruge en anlægsgartner eller brolægger.

Din lokale anlægsgartner Frederiksberg og Valby

Vi er din lokale anlægsgartner på Frederiksberg og Valby. 

Det Grønne Team ligger på Amager og hjælper og servicerer en større kreds af tilfredse kunder i hele København.

Vi udfører nyanlæg og omforandringer af eksisterende haver og de større grønne anlæg ved din boligforening eller virksomhed.

Vi afgiver altid et GRATIS og uforpligtende tilbud på din opgave.

Vores anlægsgartner kører også i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Nørrebro og Østerbro. 

Indhent GRATIS tilbud på din anlægsgartner opgave her >>>

Du kan få yderligere information om nogle af de opgaver vores anlægsgartnere løser på nedenstående link, eller ringe til os direkte på tlf. 32 84 73 00 og tale med Niels eller Brian.

Vores anlægsgartner kører også i Vanløse, Brønshøj, Hvidovre, Rødovre, Nørrebro og Østerbro.

Anlægsgartner København

Din lokale brolægger Frederiksberg og Valby

Vores brolæggere udfører alle former for brolægningsarbejder. Skal du have anlagt ny indkørsel, terrasse, eller anlagt større arealer som f.eks. adgangsarealer eller parkeringspladser i din boligforening eller ved din virksomhed, så få et GRATIS og uforpligtende tilbud på din brolægningsopgave. Vi arbejder i alle materialer som f.eks. beton og granit materialer.

Indhent GRATIS tilbud på din brolægningsopgave her >>>

Du kan få yderligere information om brolægning på nedenstående link, eller ringe til os direkte på Tlf. 32 84 73 00 og tale med Niels eller Brian.

Brolægning København

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00