Haveservice Amager

32 84 73 00


Haveservice Amager


Haveservice for private haveejere på hele Amager

Vi udfører haveservice og havearbejde for private haveejere på hele Amager, så du kan slappe af og nyde din have i fred og ro uden dårlig samvittighed

Få lavet en fast aftale om haveservice, hvor vores anlægsgartnere sørger for pasning af alle elementerne i din have året rundt, så du kun skal tænke på at nyde din have, når du har fri. Det kan f.eks. være en fast aftale om klipning af din græsplæne, lugning af bede, hækklipning og andre forekommende haveopgaver.

Eller brug os til enkeltstående opgaver som f.eks. opgravning af udgåede planter, fræsning af stubbe, flytning af træer og buske, plantning af sommerblomster, beskæring af roser, træer og buske, bortkørsel af haveaffald, opretning af fliser m.v.

Få et uforbindende og GRATIS tilbud på hvad det koster dig, at have en professionel havemand til dit havearbejde, så du kun skal tænke på, at nyde din have og slappe af når du har fri.

Skal du have lavet andet end haveserice?

Skal du have lavet ny indkørsel, ny terrasse, renoveret eller anlagt din have, klarer vores anlægsgartnere naturligvis også denne opgave. Du kan få ydereligere inspiration til anlægning eller omlægning af din have på nedenstående link.

Anlægsgartner København >>>
Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00