Anlægsgartner Gentofte og Charlottenlund

32 84 73 00


Anlægsgartner Gentofte og CharlottenlundDet Grønne Teams anlægsgartner i Gentofte og Charlottenlund udfører anlægsgartner arbejde for den private havejer, virksomheder og boligforeninger.

Vores anlægsgartner i Gentofte og Charlottenlund, der ligger tæt på Holte, Virum og Hellerup, anlægger og vedligeholder alle slags haver. Lige fra den mindre rækkehushave og op til de større arealer der omgiver virksomheder og boligforeninger.

Det Grønne Team

- din lokale anlægsgartner i Gentofte og Charlottenlund

Uanset om dine behov handler om ændring eller renovering af dit eksisterende haveanlæg eller om du har brug for hjælp til havearbejdet eller vedligeholdelsen af større grønne arealer, så har vores anlægsgartner den optimale løsning til lige præcis dig.

Vores anlægsgartnere servicerer i forvejen en del kunder i Gentofte, Charlottenlund og Hellerup, både i forhold til ændring og renovering af eksisterende haveanlæg, anlægning af nye haveanlæg og i forhold til faste aftaler om havearbejde for den private haveejer, samt faste aftaler om grøn vedligeholdelse for virksomheder og boligforeninger.

Kvalitet og service

Vi sætter den faglige kvalitet- og servicen af vores kunder i højsædet, og lægger samtidig stor vægt på tillid, når du vælger os som samarbejdspartner.

Vores anlægsgartner i Gentofte og Charlottenlund kører i følgende områder

Vores anlægsgartner kører i hele Gentofte, Charlottenlund og Hellerup. Herudover dækker og servicerer vores anlægsgartner København og anlægsgartner Nordsjælland hele København og en del af Nordsjlælland, der b.la. dækker byer som Hørsholm og Rungsted m.fl.

Husk vi udfører også haveservice i Gentofte og Hellerup, som abonnementsordning.

Få et GRATIS tilbud på en løsning der passer til lige præcis dit behov

Du er altid velkommen til at kontakte os for et GRATIS og uforpligtende tilbud på din opgave. Ligesom du også altid er velkommen til at ringe til os for en uforbindende samtale eller et personligt møde ude hos dig.

Skal du i forbindelse med dit haveanlæg eller de større arealer omkring din virksomhed eller boligområde, have anlagt indkørsel, terrasse, adgangsarealer eller anden brolægning, så få yderligere information på nedenstående sider.

Brolægger København

Brolægning København 

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00