Støttemure og trapper

32 84 73 00


Støttemure og trapper- hvis der er flere niveauer i haven

Har du en have eller et større grønt område med niveauforskelle i terrænet er løsningen meget ofte en støttemur eller terrænmur. Har du samtidig brug for at kunne bevæge dig fra et niveau til et andet niveau i haven på en let og ubesværet måde, er løsningen en trappe.

Højbede og plantekummer

Højbede og plantekummer i beton, natursten eller træ med en flot beplantning, er med til at give din have et løft, hvis du ikke i forvejen har niveauforskelle i haven.

Udnyt brugen af din have og grønne områder på en optimal måde

Få anlagt støttemure og trapper i din have, og udnyt brugen af dine arealer på en optimal og hensigtsmæssig måde. Samtidig med, at du skaber nogle spændende haveoplevelser og effekter med for eksempel forskudte plateauer og terrasser.

Du kan bevæge dig fra et niveau i haven, og videre op til næste niveau, hvor du f.eks. kan have en smuk brolægning, der fungerer som solterrasse omgivet med smukke og blomstrende beplantninger.

Indhent GRATIS tilbud her >>>

Opsætning af støttemure og trapper kræver erfaring og faglig indsigt

Når du skal have etableret støttemure og trapper stilles der store krav til den faglige ekspertise, da det er vigtigt, at konstruktionen af din støttemur og trappe opbygges og dimensioneres korrekt i forhold til terræn- og jordbundsforhold på stedet.

En korrekt konstruktion og dimensionering af støttemure og trapper, kræver faglig indsigt og erfaring, så din støttemur og trappe holder i mange år fremover.

Vores anlægsgartnere og brolæggere har den nødvendige erfaring og ekspertise i forbindelse med konstruktion af støttemure og trapper under mange forskellige forhold. Vi sørger altid for korrekt dimensionering af bunden til din støttemur og trappe, og udfører arbejderne i henhold til gældende normer og vejledninger, så det færdige resultat fremstår flot og uden sætninger.

  • Støttemure i beton og granit
  • Kampestensmure
  • Brostensmure
  • Gabioner
  • Støttemure i træ
  • Plantekummer i beton, granit eller træ
  • Trapper i beton
  • Trapper i granit

Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00