Brolægning København

32 84 73 00


Brolægning KøbenhavnSmuk og praktisk brolægning med garanti for et flot og holdbart resultat

Det Grønne Team udfører brolægning i København, og leverer alt inden for brolægning til private kunder, boligselskaber, virksomheder og kommuner i hele København.

En brolægning fra Det Grønne Team i København er ensbetydende med brolægning i høj faglig kvalitet. Vi yder god service og fuld garanti på din færdige brolægning.

Når du har besluttet dig for, at få anlagt en brolægning er der en række ting du skal tage stilling til afhængig af hvilket formål og funktion der er med din brolægning.

Skal din brolægning f.eks. anvendes til terrasse, indkørsel eller adgangsvej, hvilke ønsker har du til materialer, farver og udformning af din fremtidige brolægning.

Skal din brolægning udføres i granit- eller betonmaterialer eller som en kombination af begge dele.

Det afhænger naturligvis af din egen smag og af de omgivelser din brolægning skal anlægges i, og hvad din brolægning skal anvendes til.

Tag os med på råd før du beslutter dig for en ny brolægning

Før du beslutter dig for hvilken type brolægning du vil have anlagt, anbefaler vi at du tager os med på råd, så du får professionel råd og vejledning, og dermed sikrer dig, at du får en smuk og praktisk brolægning der holder i mange år fremover.

Få et GRATIS tilbud på din brolægning København
- i høj faglig kvalitet og til en konkurrencedygtig pris

Når du kontakter os med henblik på et GRATIS og uforbindende tilbud på din brolægning i København,aftaler vi en dato og et tidspunkt, hvor vi kommer ud til dig - helt uforbindende - og tager en snak om din fremtidige brolægningsopgave.

Vi tager i den forbindelse altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vejleder dig samtidig i forhold til den bedst mulige løsning for dig. Herefter foretager vi de nødvendige opmålinger til brug for dit gratis tilbud på din brolægningsopgave, som vi fremsender til dig kort tid efter vores besøg.

Vores Brolæggere udfører brolægning i hele København og omegn, herunder Amager, Frederiksberg, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Herlev m.fl.

Brolægger Frederiksberg og Valby

Indhent GRATIS tilbud på din brolægningsopgave her >>>

Alternativt kan du fremsende tegning tegning og beskrivelse af din brolægningsopgave samt billeder af det område din fremtidig brolægning skal anlægges i, hvorefter vi fremsender et gratis og uforbindende tilbud på opgaven.

Det er dog ikke altid vi kan afgive et fastpris tilbud på baggrund af tegning og beskrivelse alene. Kan dette ikke lade sig gøre vil vi kontakte dig med henblik på en nærmere snak og besigtigelse af området - helt uforpligtende naturligvis.

Udover brolægning i København, udfører vi også brolægning i Nordsjælland


Bestil et GRATIS tilbud – Døgnet Rundt.

Eller ring til os direkte på 32 84 73 00 i alle hverdage fra kl. 07.00 - 16.00